Denní menu 23.2. – 1.3. 2017

Platí pouze pro Restauraci Jedna báseň BOHUNICE. Menu se podává od 11 hodin do vyprodání.
Čtvrtek 23.2. Dnes
Polévky
Hovězí vývar se zeleninou a domácími nudlemi (1, 3, 9) 29 Kč
Minestrone (9) 29 Kč
Hlavní chod
Lasagne s cibulovým bešamelem, modrým sýrem, salsicciou a rajčaty (1, 3, 7, 9, 12) 89 Kč
Balkánský salát (nakládaný balkánský sýr v bylinkách, černé olivy, rajčata, ledový salát), podávaný s opečenou bagetkou (1, 3, 7) 89 Kč
140g Vepřová panenka, podávaná s demi glace omáčkou a batátovým pyré (7, 9, 12) 129 Kč
150g Kuřecí cordon bleu, podávaný s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou (1, 3, 7, 10) 159 Kč
Dezerty
Kokosový koláč (1, 3, 7) 49 Kč
Pátek 24.2.
Polévky
Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1, 3, 9) 29 Kč
Houbový krém (7, 9) 29 Kč
Hlavní chod
Spaghetti s pečenou cuketou, smetanou a kuřecím masem (1, 3, 7, 9) 89 Kč
Italské šafránové risotto s cherry rajčátky a čerstvým oregánem (7, 9, 12) 89 Kč
150g Hovězí burger v domácí bulce (hovězí maso, avokádovo-česnekové máslo, rajče, římský salát, pancetta), podávaný s hranolkami (1, 3, 7) 129 Kč
150g Kuřecí cordon bleu, podávaný s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou (1, 3, 7, 10) 159 Kč
Dezerty
Kokosový koláč (1, 3, 7) 49 Kč
Sobota 25.2.
Polévky
0,33l Brokolicový krém s restovanou pancettou (7, 9) 54 Kč
Hlavní chod
250g Domácí spaghetti s krémem z pečené hokkaidó dýně, koriandrem a kuřecím masem (1, 7, 9) 159 Kč
100g Rozpečená mozarella v cuketě, podávaná s variací listvých salátků s bylinkovým dipem, cherry rajčátky a opečenou bagetkou (1, 3, 7, 12) 169 Kč
150g Ragú z telecí kýty (kořenová zelenina, bylinky, red curry, pomodoro, růžičková kapusta), podávané s jasmínovou rýží (1, 7, 9, 12) 209 Kč
Neděle 26.2.
Polévky
0,33l Brokolicový krém s restovanou pancettou (7, 9) 54 Kč
Hlavní chod
250g Domácí spaghetti s krémem z pečené hokkaidó dýně, koriandrem a kuřecím masem (1, 7, 9) 159 Kč
100g Rozpečená mozarella v cuketě, podávaná s variací listvých salátků s bylinkovým dipem, cherry rajčátky a opečenou bagetkou (1, 3, 7, 12) 169 Kč
150g Ragú z telecí kýty (kořenová zelenina, bylinky, red curry, pomodoro, růžičková kapusta), podávané s jasmínovou rýží (1, 7, 9, 12) 209 Kč
Pondělí 27.2.
Polévky
Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi (1, 3, 9) 29 Kč
Topinamburový krém (7, 9) 29 Kč
Hlavní chod
Penne s kousky vepřové panenky, houbami a smetanou (1, 3, 7, 9) 89 Kč
Smažené žampiony, podávané s vařenými bramborami a petrželkovou majonézou (1, 3, 7, 10) 89 Kč
150g Kuřecí nudličky na římském kmínu s jarní cibulkou a růžičkovou kapustou, podávané s jasmínovou rýí (7, 9) 129 Kč
Dezerty
Tvarohovo-citronový koláč (1, 3, 7) 49 Kč
Úterý 28.2.
Středa 1.3.
vegetariánské bezlepkové